MUĞLA / MENTEŞE - Atatürk İlkokulu

Şbt

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirilmiştir.Söz konusu başvurular snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacak olup, okulumuz öğrencilerine duyurulur.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul edildiği günün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda 14 Şubat 2024 Çarşamba saat 10.00 öğretmenler odasında koniyon eşliğinde İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması düzenlenecektir.  İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması Okul seçmeleri 14 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Tüm ilkokul (1.,2.,3. ve 4. sınıflar) kademelerindeki  öğrencilerimiz katılabileceklerdir. Öğrencilerimize duyurulur.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

May

Bilim Sanat Merkezleri Bireysel değerlendirme ile alınacak öğrencilerimizin giriş belgeleri hazırlanmış olup değerli velilerimizin imza karşılığında okul idarelerinde teslim almaları önemle gerekmektedir.