MUĞLA / MENTEŞE - Atatürk İlkokulu

İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR

Okulumuzda Karne Töreni

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi.

Muğla Valimiz Sn. İdris AKBIYIK, Menteşe Kaymakamımız Sn. Mehmet ERİŞ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emre ÇAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İdris KÖMÜRCÜ ve protokolün katılımıyla okulumuzda karne etkinliği düzenlendi.

Okulumuzda düzenlenen karne etkinliğinde ; Muğla Valimiz Sn. İdris AKBIYIK, protokol eşliğinde öğrencilerimize karnelerini dağıttı.

Okul Şeref defterimizi imzalayan Muğla Valimiz Sn. İdris AKBIYIK, karneler ile birlikte her öğrenciye karne hediyesi olarak kitap hediye etti.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul ders giriş çıkış saatleri aşağıda verilmiştir.

Eyl

Ağu

01.09.2023 CUMA GÜNÜ SAAT:10.30 DA OKULUMUZ BAHÇESİNDE OKUL İDARESİ, OKUL AİLE BİRLİĞİ VE ÖĞRETMENLERDEN OLUŞAN KOMİSYON HUZURUNDA YAPILACAKTIR.

May

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesi olan Mavi Yeşil Okul kapsamında okulumuzda kurulan israf avcılarımız ile birlikte su ve elektrik israfını önlemeye yönelik etkinlikler yapılmış olup, bu güzel etkinlikler bir video haline geitirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100.yılını, hazırlamış olduğumuz programla coşkuyla ve gururla kutladık. Programda öğrencilerimizin öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış olduğu etkinlikler sunuldu. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması ve İstiklal Marşı konulu resim yarışmalarına katılan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın..."

Ara

Okul personelimiz tarafından bahçemizin peyzajı yenilendi. Yeni çiçekler dikilerek bahçenin bakımı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.